Német Sándor, a Buda-Cash Brókerház Zrt. kereskedelmi igazgató-helyettese szerint a nap elején nulla körüli nyitás, a nap végére pedig enyhe, fél százalék körüli mínusz várható."Nem dübörög a világgazdaság, a bizonytalanságot jelzi, hogy a Dow Jones csütörtök este pozitív tartományban zárt, Ázsiában viszont péntek reggel már mínuszba fordultak a piacok" - közölte Német Sándor.

A CIB Bank sem számít jelentős piacmozgató tényezőre pénteken a makrogazdasági- és eseménynaptár alapján. Reggeli előrejelzésükben hozzáteszik, hogy az EU/IMF tárgyalásokkal kapcsolatban azonban nap közben is érkezhetnek kommentárok.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!