Elcsúszott az olajon a Nikkei

A rekord magas olajárak miatt esett a tokiói tőzsde indexe, a fogyasztói elektronikus termékeket gyártó cégek papírjai viszont jól teljesítettek.
Egerszalóki Tímea, 2006. április 20. csütörtök, 09:49
Fotó:

A Nikkei 0,2 százalékot esett, így 17 317 ponton zárt. Az amerikai technológiai cégeket követve emelkedett az elektronikai termékeket gyártók papírjainak értéke, a Sony-val és az Apple számára alkatrészeket gyártó Hon Hai-val az élen. A szélesebb Topix index 0,03 százalékos, csekély növekedés után 1748 ponton zárt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK