A munkanélküliségi ellátásról szóló adat mellett a termelékenységi és a munkaerőköltségre vonatkozó számok is kedvezőbb képet festettek az USA gazdaságáról az előzetesen vártnál, ami hozzájárult a jó kezdéshez. Ezen fölül a technológiai szektor további impulzust kapott a Cisco Systemstől, miután a társaság szerint már az év utolsó negyedében erőre kaphatnak a vállalati megrendelések. A Dow 1,3, a Nasdaq 1,7, az S&P 500 index pedig 1,2 százalékkal emelkedik az első fél óra után.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!