Elillant a reggeli optimizmus a Budapesti Értéktőzsdén, a nyitást követe pluszokból csökkenésbe váltott a BUX index. Két órakor az irányadó mutató már 0,4 százalékos csökkenést mutatott és 17 309 ponton járt. Az OTP részvényei 0,4 százalékkal emelkednek, 3280 forintra, a Magyar Telekom másfél százalékkal csúszott lejjebb, 514 forintra. A Mol 18 070 forinton stagnál, a Richter másfél százalékkal értékelődött le, 33 900 forintra. A forgalom nem túl magas, egyedül talán az OTP 5,5 milliárd forintja nevezhető érzékelhető nagyságúnak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!