Elfelejthetjük a 270 forint alatti eurót

A reggeli 273,70-es szintről délutánra 272,50-ig korrigált vissza a forint az euróval szemben a délelőtti órákban.
NAPI, 2011. március 2. szerda, 10:49
Fotó:

A magyar belföldi dolgok most egy időre vélhetően ismét háttérbe szorulnak, mivel a kormány által bejelentett reformcsomagból túl sok konkrétum nem derült ki.

Ruzsonyi Ákos, a Commerzbank devizapiaci kereskedője szerint áprilisig kivár a piac, és addig a nemzetközi események irányítják majd a befektetői hangulatot.

Szerdán nem lesz fontosabb piacmozgató makroadat, az euró/forint árfolyamát a Commerzbank szakembere a 272 és 274-es szint közé várja.

Szerda délelőtt a dollárt 198 forinton jegyezték, 1,3788 dolláros euróárfolyam mellett. A svájci frank 213,60 forintot ért.


Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK