Elfogyott a kezdeti lelkesedés a BÉT-en

A reggeli pluszik szinte teljesen elolvadtak a magyar tőzsdén kora délutánra.
NAPI, 2011. február 17. csütörtök, 12:52
Fotó:

A BUX 0,1 százalékos pluszban 22 543 ponton állt háromnegyed egykor. A vezető részvények közül a Magyar Telekom szerepelt a legjobban. A részvény 1,1 százalékkal 532 forintra emelkedett. A Mol és az OTP teljesen elvesztette a reggeli nyereségeket. Az olajrészvény 22 250 forinton állt, ami 0,2 százalékos mínuszt jelentett, az OTP 0,1 százalékkal 5694 forintra csökkent.

A Richter ára 0,2 százalékkal 39 700 forintra nőtt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK