Elfogyott a lendület Budapesten

Elfogyott a Budapesti Értéktőzsde lendülete, a BUX dél körül 0,2 százalékkal állt a keddi zárószintje alatt, 38 091 pontnál.
Szabó Zsuzsanna, 2017. szeptember 20. szerda, 12:06
Fotó: Napi.hu

A blue chipek vegyesen teljesítettek. A Mol és az OTP gyengült, míg a Magyar Telekom és a Richter erősödött.

A Mol 0,4 százalékos gyengüléssel 24 430 forintnál járt, az OTP 0,3 százalékot esett délelőtt, részvényei 10 200 forintnon állt.

A Magyar Telekonm eközben 0,2 százalékot drágult 477 forintra, míg a Richter papírjai 6719 forintot értek, ami 0,2 százalékos drágulást jelentett e részvények esetében.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK