Elhalt az erő a BÉT-en

A délelőtti nyereségek elolvadtak fél 12 körülre, a BUX visszatért a hétfői záróérték közelébe.
Napi.hu, 2016. július 26. kedd, 11:33
Fotó: Reuters

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) részvényindexe, a BUX délelőtti nyeresége 0,1 százalékos mínuszra olvadt fél 12 körülre, 27 929 pont körül ingadozott a mutató.

A vezető részvények vegyesen teljesítettek, a Mol és a Richter állt nyereségben, az OTP és a Magyar Telekom esett. A Mol 0,7 százalékos drágulást követően 17 680 forintnál járt, a Richter papírjai 0,3 százalékot drágultak, 6020 forintot értek a részvények. Az OTP 0,9 százalékos esést követően 6795 forintnál, a Magyar Telekom 0,5 százalékos gyengülés után 446 forintos árfolyamnál járt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK