Benkő Kónya József első szakmai tapasztalatait az 1948-ban bezárt Budapesti Áru- és Értéktőzsdén szerezte. Korosztályából csak keveseknek adatott meg, hogy személyesen bábáskodjanak a tőzsde újraszületésénél, ő jelentette a folytonosságot az egykori és a mai árutőzsde között. Temetése 2003. június 20-án (pénteken) 15.00 órakor a pécsi Központi temetőben lesz, a református egyház szertartása szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!