Elképesztő dolog történik Budapesten

Kong az ürességtől a magyar piac, alig van forgalom a BÉT-en, a BUX ugyan emelkedik, de még a blue chipekre is alig születik kötés.
NAPI, 2012. augusztus 3. péntek, 10:14
Fotó: Napi.hu

Fél százalékkal 17 394 pontra kapaszkodott fel a BUX index a kereskedés első óráját követően, azonban a forgalom elképesztően alacsony, egyelőre nem érte el a félmilliárd forintot sem. Jól mutatja a piac kihaltságát, hogy a Mol részvényekre eddig mindössze 25 millió forintnyi értékben születtek üzletek, s volt olyan 20 perc, hogy nem volt kötés a papírra. Az árfolyam egyébként negyed százalékkal emelkedik,, 16 795 forintra. Az OTP másfél százalékkal drágul 3480 forintra. A Magyar Telekom 415 forinton stagnál, a Richter negyed százalékkal emelkedik 38 895 forintra. Az Egis 50 forintot drágult, 16 400 forintig.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK