Elkerülheti a tőkeleszállítást a Pannon-Flax

A Betonútépítő Nemzetközi Építőipari Rt. hétszáz hitelezőjéből több mint százötvenen vettek részt tegnap délben a Lurdy Házban tartott hitelezői fórumon, ahol a társaság megújult menedzsmentje által készített csődegyezségi és kibontakozási tervet vitatták meg. A javaslat elfogadása esetén nemcsak a cég működhet tovább, de a fő tulajdonos Pannon-Flax sem kényszerül 2 milliárdos befektetése teljes leírására. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2001. április 18. szerda, 06:59
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK