Ellentámadásba ment át a Mol INA-ügyben

A Mol vizsgálatot kezdeményezett a horvát versenyhivatalnál az INA részvények tőzsde adásvételével kapcsolatban.
NAPI, 2010. december 29. szerda, 16:48
Fotó:

A magyar jogszabályoknak megfelelve a Mol Nyrt. tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy 2010. december 29-én egy beadványt juttatott el a Horvát Versenyhivatal (AZTN) részére, melyben vizsgálat elindítását kezdeményezte arra vonatkozóan, hogy a Horvát Versenytörvény értelmében született-e összehangolt magatartásra vonatkozó tiltott megállapodás az INA részvények Zágrábi Értéktőzsdén, 2010. december 14-20 közötti időszakban történő vásárlására vonatkozóan - jelentette be a társaság a BÉT honlapján.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK