A társaság honlapján megjelent szöveges elemzésből kiviláglik, hogy 2000-ben a hálózati veszteségeket éves átlagban 11,80 százalékra sikerült leszorítani az egy évvel korábbi 12,63 százalékról, a vállalat 12 százalékot tűzött ki célul. A villamosenergia-értékesítés 2,21 százalékkal nőtt, ezen belül a lakossági fogyasztás csupán 0,54 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit, a teljesítménydíjas viszont 2,74 százalékkal. A korábbiakhoz hasonlóan tavaly is az egyéb kategóriába tartozó fogyasztás nőtt a leginkább, 4,21 százalékkal. Számottevően, éves átlagban 11,73 százalékkal emelkedtek a társaság bérköltségei a 2000. október 1-el végrehajtott bérkorrekció miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!