Elnémul a Hemingway

A Bonbon Hemingway Rt. a 2002. október 31-i rendkívüli közgyűlésén hozott határozatának értelmében kérelmezte a hatóságnál a nyilvánosságnak történő adatszolgáltatási kötelezettség alóli mentesítését. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete e kérelemnek helyt adott, újabb, valaha a tőzsdén is megfordult társaságot némítva el - derül ki a Magyar Tőkepiac mai számából.
NAPI Online, 2003. január 9. csütörtök, 08:33
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK