Elnököt választott a Magyar Telekom igazgatósága

A Magyar Telekom igazgatósága Robert Haubert, a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetőjét választotta a testület elnökévé - jelentett be a társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön.
Papp Zsolt, 2017. április 13. csütörtök, 19:05
Fotó: Napi.hu

Kerstin Günther, az igazgatóság korábbi elnöke 2017. április 7-i hatállyal lemondott igazgatósági tagságáról. Robert Haubert az április 7-i közgyűlés választotta meg- írja az MTI.

Robert Hauber 10 évvel ezelőtt csatlakozott a Deutsche Telekom Csoporthoz, ahol több vezető pozíciót töltött be. A többi között volt a T-Mobile Czech Republic igazgatóságának tagja, majd a Slovak Telekomnál gazdasági vezérigazgató-helyettes, az ügyvezető bizottság alelnöke és igazgatósági tag. 2016. július óta a Deutsche Telekom európai szegmens gazdasági vezetőjeként az európai szegmens gazdasági menedzsmentjéért felel - áll a közleményben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK