Előugranak-e a vevők a bokorból?

Változatlan szinten készül nyitni a BUX, a forint árfolyama is stabil. Ma a Mol gyorsjelentést emésztgetik a befektetők.
NAPI, 2011. február 15. kedd, 08:57
Fotó:

Változatlan szinten készül nyitni a BÉT indexe, a tegnapi amerikai teljesítménynek megfelelően langyos hangulat uralkodik a tőkepiacokon - vélekedett Sőre Balázs a Buda-Cash üzletkötője.

A ma megjelent Mol eredmény nem lett rossz, de a tegnapi lendületet nem támasztja alá,  nem lesz elég a tegnapihoz hasonló folytatáshoz.

Az OTP tegnap korrigált, az elmúlt napokban sokat esett, így lenne mit behoznia.

Délelőtt Európából, délután Amerikából érkeznek makroadatok ami alapján elmozdulhatnak valamilyen irányba a tőzsdék, miután a tegnapi Orbán-beszédnek nem volt nagy hatása sem a részvény- sem a devizapiacra. A forint most is nyugodt, az euró 272 körül ingadozik.

"Megnézzük, hogy a vevők előugranak-e a bokorból, vagy folytatódik a korrekció" - fogalmazott az üzletkötő.

Belekerültünk a gyorsjelentési szezonba: a jövő héten az MTelekom, márciusban az OTP jelent, vagyis szépen csöpögtetve érkeznek a tavalyi számok, nem lesz olyan bombázás mint Amerikában - tette hozzá.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK