Eltűnt az OTP többlete

A pozitív nyitás után kis ingadozások mellett, de többé-kevésbé folyamatosan csökken a BÉT indexének többlete.
NAPI, 2010. június 16. szerda, 14:14
Fotó:

Negyed három előtt röviddel 0,4 százalékos plusszal 21 539 pontnál járt a BUX, a napi minimum bő tíz ponttal volt lejjebb.

Az OTP 5080 forinton stagnált - de megfordult a piros tartományban is -, a Mol 0,9 százalékos többletel 18 425 forinton járt, a Telekom hasonló, de ellentétes irányú elmozdulással 645-ön cserélt gazdát, míg a Richter 0,7 százalékkal 44 800 forintra hízott.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK