Elvitték az államkötvényeket

A meghirdetett mennyiségben fogadott be ajánlatokat szerdai aukcióján az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK).
Napi.hu, 2013. október 29. kedd, 12:25
Fotó: Napi.hu

Összesen 40 milliárd forint értékben hirdetett meg három hónapos diszkontkincstárjegyet az ÁKK, és bár közel 100 milliárd forint értékű ajánlat érkezett, végül a meghirdetett mennyiségben fogadták be az ajánlatokat.

Az átlagos hozam 3,25 százalék lett, 3 bázisponttal kevesebb, mint a legutóbbi aukción és és 5-el a tegnapi másodpiaci benchmarknál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Vote, 2013.10.29 12:57

3.25%, REKORDALACSONY hozam ismét!!! 2.5x-es lefedettség mellet!!
Nzomoronc ballibantak még mindig 7%-on tartanák az alapkamatot.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html