Elvörösödött Budapest, bezuhant a Richter

A reggel még a pozitív tartományban járó BUX a nyitás után folyamatosan lefelé tartott, kevéssel kettő után 1,2 százalékos mínuszban, 23 131 ponton állt.
NAPI Online, 2006. november 15. szerda, 14:24
Fotó:

A blue chipek közül a legrosszabb teljesítményt a Richter nyújtotta, jegyzése három százalékkal 42 490 forintra csökkent. Hasonló mértékű veszteséggel voltak kénytelenek számolni a Magyar Telekom tulajdonosai, a távközlési papír 1,8 százalékos leértékelődést követően 996 forinton forgott. A Mol 0,7 százalékkal 21 650 forintra, az OTP egy százalékkal 7330 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK