A PepsiCo-részvények lendületesen drágultak, miután a cég a várakozásokat felülmúló harmadik negyedévi forgalomról és nyereségről számolt be. A General Electric is a nyertesek közé került, a piac üdvözölte, hogy a társaság egészségügyi üzletága, a GE Healthcare 1,3 milliárd dollárért megvásárolná az IDX Systems egészségügyi IT-céget. Maradva a Dow kosaránál az AIG is szépen erősödött, a biztosítóóriás vezetője ugyanis közölte, hogy a Katrina hurrikán miatti kárkifizetések után a társaság több biztosítási tarifája is emelkedett.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!