Az Államadósság Kezelő Központ a hétfői 6 hetes likviditási diszkontkincstárjegy aukcióján 40 milliárd forint értékben hirdetett meg D061011-es diszkontot. Az aukción közepes érdeklődés volt, amelyet a 70,70 milliárd forint értékben benyújtott ajánlati mennyiség és az 1,77-szeres lefedettség is mutatott. Az ÁKK a teljes tervezett kibocsátási mennyiséget értékesítette. Az aukción 7,16 százalékos átlaghozam mellett keltek el a diszkontok. Az elfogadott minimális hozam 7,07 százalék, a maximális hozam pedig 7,21 százalék volt.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!