A nyitás után közel két órával másfél százalék körüli pluszban voltak a vezető New York-i részvényindexek. Az internet forgalmát irányító számítógépek legnagyobb működtetője, a VeriSign papírjait a Credit Suisse felminősítése lendítette magasabbra, a Macy's ázsióját pedig a felemelt éves profitelőrejelzés mellett a piaci prognózisokat meghaladó második negyedévi eredmény javította. Több mint 10 százalékkal ugrott meg az USA legnagyobb luxusingatlan-építő cége, a Toll Brothers részvényeinek árfolyama, a társaság vártnál jobb gyorsjelentése nyomán.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!