A dollárban számolt RTS mutató 3,17 százalékkal 893,89 pontra nőtt, miután hétfőn 19 százalékos eséssel zárt. A MICEX mutató először 0,80 százalékkal nőtt, majd 1 százalékos csökkenésre váltott. Nem indulhatott el a keddi kereskedés a moszkvai értéktőzsdéken a szokásos időben az orosz tőzsdefelügyelet döntése értelmében a hétfői meredek veszteség után. A két tőzsde rendes körülmények között közép-európai idő szerint 8:30-kor nyit. A vezető részvények közül a Gazprom 15 százalékkal 23 dollárra, a Lukoil 26 százalékkal a 43 dollárt közelítette meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!