Emelkedéssel nyithat Amerika

Két órával a nyitás előtt enyhe emelkedést mutatnak az amerikai indexek futures-ei.
NAPI, 2009. szeptember 17. csütörtök, 13:49
Fotó:

Az S&P 500-as index határidős jegyzése 0,44 százalékos, a Dow Jones Ipari Átlagé 0,04 százalékos emelkedést mutat két órával az amerikai tőzsdenyitás előtt. A befektetők hangulatát jelentősen befolyásolhatják a piacnyitás előtt közzétett makroadatok, a a heti munkanélküli segélyért jelentlezők és az új házépítések számáról érkeznek adatok.

Az olaj árfolyama 03, százalékkal korrigál lefelé, s az arany ára is csökkent, 2 dollárral. A dollár minimális további gyengülést mutat az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK