Emelkedéssel nyitott Amerika

A hét utolsó kereskedési napján emelkedéssel nyitottak a New York-i indexek.
NAPI, 2011. február 25. péntek, 16:23
Fotó:

A vártnál gyengébb amerikai GDP adat és a várakozásokat felülmúló fogyasztói bizalmi index közélése után is megmaradt a jó hangulat a tengeren túli piacokon.

A Dow 0,5 százalékos plusszal 12 130 ponton, az S&P 500 index 0,8 százalékos emelkedéssel 1316 ponton a Nasdaq pedig 1,1 százalékos emelkedéssel 2769 ponton járt röviddel a kereskedés kezdete után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK