Emelkedéssel nyitott az OTP!

A tegnapi amerikai pánik után hajnalban fordult a hangulat a világ tőzsdéin és mire a magyar piac kinyitott, már az emelkedés szakaszába tudott becsatlakozni. Az OTP csaknem két százalékos pluszban van.
NAPI, 2011. augusztus 9. kedd, 09:10
Fotó:

A bankpapír 4635 forinton áll, ami a tegnapi 4545-ös záráshoz képest 2 százalékos emelkedés. A Mol árfolyama 18285 forint, ez 3,5 százalékos emelkedés. A Richter tegnapi szintjén, 34750 forinton áll, a Magyar Telekom viszont 0,6 százalékot esik, 512 forintot adnak érte. A BUX másfél százalékos pluszt mutat.

A kisebb papíroknál vegyesebb a kép, az E-Star és a Synergon még a negatív tartományban tartózkodik.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK