Emelkedik Budapest

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. június 7. péntek, 10:11

Valamivel több, mint egy órával a kereskedés megnyitása után 0,8 százalékos pluszban állt a BUX index, az növekedésből, a Magyar Telekom kivételével, amely stagnált ekkor, szinte mindegyik blue chip kivette a részét: a Mol 0,5, a Richter 1,1, az OTP pedig 1,3 százalékkal.

A forgalom valamivel nagyobb az utóbbi időben megszokottnál, köszönhetően az OTP 1,2 milliárdos eredményének, a második helyen a Mol volt található 146 millióval, míg a harmadik helyet a Richter foglalja el, a gyógyszergyártó cég részvényeivel egy óra alatt 63 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK