Emelkedni tudott Budapest

Pluszban zárta a napot a Budapesti Értéktőzsde.
Napi.hu, 2014. május 14. szerda, 17:29
Fotó: Napi.hu

A kereskedés végére 0,8 százalékos plusznak örülhetett a BUX, az emelkedésből mindegyik blue chip kivette a részét. A Mol 0,1, az OTP 0,7, a Magyar Telekom 1,24, míg a Richter 1,7 százalékot erősödött a nap folyamán.

A forgalmat tekintve az OTP nyert 3,6 milliárddal, a második helyre a Richter futott be 863 millióval, míg a Mol 568 millióval a dobogó legalsó fokára fért fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK