A meghirdetett 45 milliárd forintos mennyiségre 132,3 milliárd forint értékben nyújtottak be ajánlatokat az elsődleges forgalmazók a 3 hónapos dkj-k keddi aukcióján. Az ÁKK az erős kereslet láttán 55 milliárd forint értékben fogadott el ajánlatokat. Az elfogadott hozamok 7,10 százalékos átlaga az egy héttel korábbit 4, a hétfői másodpiaci benchmarkot pedig 6 bázisponttal múlja alul.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!