Emelte a tétet az ÁKK

A háromhónapos diszkontkincstárjegyek aukcióján a meghirdetett 30 milliárd forintnyi csomagra 145 milliárdnyi ajánlat érkezett, a jelentős keresletet látva az ÁKK 10 milliárddal megemelte az elfogadott mennyiséget. A hozamok 7,32 és 7,38 százalék között szóródtak, a 7,36 százalékos átlag hat bázisponttal haladta meg a hétfői másodpiaci referenciahozamot.
NAPI Online, 2007. november 20. kedd, 14:02
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK