A részvénypiac forgalma délelőtt 3,1 milliárd forint volt, a vezető részvények a Mol kivételével gyengültek az előző napi záráshoz képest.

A Mol 50 forinttal, 0,34 százalékkal, 14 850 forintra erősödött. Az OTP-részvények ára 43 forinttal, 0,75 százalékkal, 5720 forintra csökkent.

A Magyar Telekom árfolyama 3 forinttal, 0,70 százalékkal, 425 forintra esett. A Richter-papírok árfolyama 2 forinttal, 0,05 százalékkal, 4198 forintra gyengült.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!