Enyhe eséssel indított New York

Megtorpant az elmúlt időszak menetelése a tengerentúlon, a vezető indexek visszafogott mínuszokkal kezdték a szerdai kereskedést Bernanke kongresszusi meghallgatása előtt.
NAPI, 2011. február 9. szerda, 15:56
Fotó:


A DJIA 0,05, az S&P 500 0,3, míg a Nasdaq 0,2 százalékkal esett a nyitást követően.

Iparági bontásban a pénzügyi szektor papírjai bizonyultak alulteljesítőnek. Az AIG árfolyama 3 százalékkal került lejjebb miután a biztosító bejelentette, hogy a negyedik negyedévben 4,1 milliárdos leírásra kényszerült. A Wells Fargot az húzta le 2 százalék feletti mértékben, hogy pénzügyi igazgatója bejelentette, magánügyi okokból visszavonul.

A Coca-Cola, illetve a Walt Disney ellenben a vártnál jobb gyorsjelentéseik folytán ütemesen drágultak.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK