Enyhe mínuszok röpködnek New Yorkban

A New York-i értéktőzsde vezető indexei néhány tized százalékkal gyengültek a kereskedés első fél órája után.
Major András, 2010. szeptember 16. csütörtök, 16:15
Fotó:

A Dow Jones IA, az S&P 500 és a Nasdaq egyaránt néhány pontos, egy-két tized százalékos gyengülést mutatott az első bő félóra után.

A nyitás előtt megjelent amerikai munkaerőpiaci adat a vártnál pozitívabb képet mutatott; a később publikált philadelphiai Fed index azonban már elmaradt a várakozásoktól, és csökkenő aktivitást jelzett - bár augusztushoz képest kisebb mértékűt.

A pénzügyi szektor mellett, az egyes papírok között a kedvezőtlen prognózist ismertető FedEx gyengült, míg a Barclay's által felminősített Ford-papír drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK