Enyhe plusz Budapesten

Minimális emelkedéssel kezdett a Budapesti Értéktőzsde.
NAPI, 2013. április 23. kedd, 09:24
Fotó: Napi.hu

A kereskedés megnyitása után fél órával 0,09 százalékos pluszban állt a BUX. A blue chipek közül a Mol és a Magyar Telekom egyaránt 0,25 százalékot erősödött, az OTP 0,1 százalékos pluszt hozott össze, míg egyedüliként a Richter tartózkodott mínuszban ekkor, mégpedig 0,3 százalékkal.

A forgalom visszafogott, az OTP részvényeivel 51 millió forint értékben kereskedtek, a Magyar Telekom papírjaira 43 millió forintot áldoztak, míg a képzeletbeli dobogó legalsó fokát a Mol foglalja el 15 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK