A kereskedés első egy óráját követően 0,11 százalékos pluszban tartózkodott a BUX index, a blue chipek közül az OTP (1,95 százalék) és a Magyar Telekom (0,25 százalék) vette ki a részét az emelkedésből, míg a Mol 0,27, a Richter pedig 0,34 százalékos mínuszban állt. A forgalom alacsony volt ekkor, egyedül a bankpapírokkal kereskedtek 100 millió forint feletti értékben (358 millió), a képzeletbeli dobogó második helyét a Magyar Telekom foglalta el 45 millió forinttal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!