A társaság tájékoztatója szerint üzleti tevékenységének fókuszában magyarországi, Budapesten kívüli, kiskereskedelmi ingatlanok és részben magyarországi ipari ingatlanok bérbeadása áll. 

Júniusi adatok szerint a Eprolius Ingatlan Nyrt. hét darab ingatlannal rendelkezett Magyarországon. Az ingatlanportfólió teljes bruttó hasznosítható alapterülete 21 352 négyzetméter, amelyből 12 570 négyzetméter kiskereskedelmi, 7870 négyzetméter ipari-logisztikai és 913 négyzetméter ehhez kapcsolódó irodai felhasználású építmény alapterület. A kiskereskedelmi ingatlanportfólió jelentős hányada tatarozási, fejlesztési és felújítási munkálatok alatt van, ezért nincs bérbeadva.

Közölték, idén az első fél évben a vállalat értékesítésből származó nettó árbevétele 312,04 millió forint volt, míg egy évvel korábban 12,66 millió forint. Idén január és június között a társaság adózott eredménye 56,94 millió forintot tett ki, az előző év azonos időszakában pedig 8,1 millió forint volt.

A társaság 6 millió darab részvényének túlnyomó része (5 875 000 darab), az Eprolius Hungary Zrt. tulajdonában van, a zrt. tulajdonsa három magyar magánszemély.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!