A vezető papírok közül a hangulatra legérzékenyebb OTP esik a leginkább, a bankpapír 55 milliárd forintot közelítő forgalom mellett 3 százalékkal 3445 forintra rontott.

Ütik a Telekomot is, jegyzése 2,4 százalékkal lejjebb kerülve 441 forintnál járt, míg a Mol 1,66 százalékkal 15 975 forintra rontott.

Egyedül a Richter állja a sarat, amely hajszálnyi mínusz mellett 35 385 forintot ért, szektortársa, a várakozásokat meghaladó számokról jelentő Egis pedig 14 500 forinton stagnált.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!