Erős a piac, megvették a rossz adatot

Meglepetésre a rossz amerikai munkaerő piaci adatot megvette a piac.
NAPI Online, 2009. február 6. péntek, 14:50
Fotó:

Az amerikai indexhatáridők emelkedésnek indultak a rossz adatok után, s a BUX is egy kis leöntés után felfelé indult meg. A forint erősödött, az euró percek alatt két forintot veszített értékéből és visszacsúszott 290 forintra.

Az S&P 500 határidős jegyzése 0,3 százalékos emelkedést mutat háromnegyed háromkor, a dollár is elkezdett erősödni az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK