Erős kezdés Budapesten

Jól indul a nap a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2013. március 7. csütörtök, 09:34
Fotó: Napi.hu

A kereskedés első fél óráját követően 0,9 százalékos pluszban állt a BUX, az erősödésből a nagy papírok kivétel nélkül kivették a részüket: az OTP és a Mol 1,1, a Richter 0,7, míg a Magyar Telekom 0,5 százalékot emelkedett. A forgalom visszafogott a bankpapírok vezetnek 538 millió forinttal, amit jelentős lemaradással követ a Magyar Telekom, hiszen a telekommunikációs cég részvényeivel mindössze 21 millió forint értékben kereskedtek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK