A jegyzés főként 253 és 253,60 forint között ingadozott, késő délután ezen sáv alsó felénél járt, ami elsősorban a vártnál kedvezőbb amerikai munkaerőpiaci és ipari megrendelésekről szó adatoknak volt köszönhető. A dollár az euróval szemben délelőtt ütemesen gyengült, majd ugyanilyen lendülettel erősödött, végül 1,4700 közelében állapodott meg. A zöldhasú forintjegyzése 172 forinton állt fél ötkor, ami csupán kismértékű változást takart az egy nappal korábbi kurzushoz képest.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!