A tegnapihoz képest - igen csendes kereskedésben - kismértékben erősödött a forint a bankközi devizapiacon, az euró jegyzése kicsivel a 251-es szint alatt ragadt be. Az amerikai fizetőeszköz olcsóbb lett: ahogyan az euró 1,4330 körüli magasságba emelkedett, úgy süllyedt a zöldhasú árfolyama 175 forint közelébe, szemben a délelőtt, 176 forint feletti szintekkel.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!