Erősebb lett Budapest

A BUX emelkedéssel vágott neki a napnak.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 09:12
Fotó:

Pár perccel a start után 27 807 pontnál járt a mutató, ami 0,3 százakos többletet jelent. A vezető részvények közül a Mol 0,1 százalékkal 27 950, az OTP 0,5 százalékkal 9250 forintra drágult. Hasonló mértékben 37 000 forintra emelkedett a Richter jegyzése, a Magyar Telekom pedig 970 foritnon stagnált.

A budapesti piacon ma debütált az AAA Auto-részvény, az első az említett időpontban 500 forinton állt a kurzus. Ez csökkenést jelent a papír 2 euró eurós, vagyis 506,80 forintos árához képest. (Prágában egyébként a feltételes kereskedés már hétfőn elindult, a papír akkor 8 százalékos pluszban is járt, ám zárásra az említett kibovcsátási árfolyam szintjére csökkent.)

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK