Erősen indított a Magyar Telekom

Jó délelőttje volt a Budapesti Értéktőzsde részvényindexének, a BUX fél 12 körül 0,6 százalékos pluszban - 18 122 pontnál - volt. A vezető részvények mind emelkedtek.
Napi.hu, 2015. március 3. kedd, 11:39
Fotó: Reuters

A vezető részvények közül a leginkább a Magyar Telekom száguldott, 1,8 százalékkal emelkedett és 397 forintnál jártak a részvényei. Az OTP-papírok 0,4 százalékos erősödés után 4277 forinton forogtak. A Mol 0,3 százalékos drágulással 11 875 forintos részvényárfolyamnál járt, míg a Richter 0,9 százalékkal emelkedett, 3835 forinton forogtak a részvények.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK