Erősen kezd a forint ma is

Tartja kedden megszerzett pozícióját a hazai deviza.
NAPI, 2012. június 20. szerda, 07:57
Fotó: Napi.hu

A javuló nemzetközi befektetői hangulat és a magyar IMF-tárgyalások indulásának közeledtével kapcsolatos bizakodás szerda reggel is erősebben tartotta a forintot. Az euró hajszállal lejjebb volt, mint kedd délután, így a jegyzés 287,70-nél kezdte a szerdát. Reggel nyolc óra előtt a dollár egysége 226,90, a svájci franké pedig 239,50-nél járt, 1,2682-es EUR/USD és 1,2012-es EUR/CHF mellett. Kedden a magyar deviza a régióban egyértelműen felülteljesítő volt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK