Erősen kezdett az OTP

Emelkedéssel indította a napot a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe.
Napi.hu, 2015. március 10. kedd, 09:45
Fotó: Napi.hu

A BUX a nyitást követő órában 0,4 százalékkal emelkedett, háromnegyed 10 körül 18 424 pontnál járt. A vezető részvényekvegyesen mozogtak: a Mol és a Richter esett, míg a Magyar Telekom és az OTP emelkedett. Most is az OTP volt a húzóerő, a bank papírjai 1 százalékos erősödést követően 4570 forinton forogtak. A Magyar Telekom részvényei 0,5 százalékos emelkedéssel 393 forintot értek. Ezzel szemben a Mol 0,7 százalékkal esett, ami 11 920 forintos részvényárfolyamot jelent, a Richter pedig 0,1 százalékkal járt a hétfői záróértéke alatt, azaz 3731 forintot értek a papírok.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK