Erősen rajtolt a forint

Erősödéssel kezdte a napot a forint az euróval szemben, távolodunk a 300 forintos szinttől.
NAPI, 2011. október 24. hétfő, 09:32
Fotó: Napi.hu

295 forint alá is benézett reggel az euró árfolyama a bankközi devizapiacon, majd ismét 296 forint fölé került a jegyzés, kora délelőtt 296,7 körül járt a kurzus, ami 1,9 forinttal alacsonyabb a péntek délutáni értéktől. Az euró kurzusa így ismét távolabb került a lélektanilag fontos 300 forintos szinttől. A dollár a múlt hét végi gyengülést követően stagnál az euróval szemben, így a forinttal szemben gyengült, 213,5 forinton lehet hozzájutni az amerikai devizához. A svájci frank is olcsóbb lett több mint egy forinttal, 241,8 forint körülre csökkent az alpesi deviza jegyzése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK