A kereskedés elején 266,70 forintig szökött föl az euró kurzusa, majd változott az irány, és kevéssel tíz előtt 266 alatt jegyezték a közös európai fizetőeszközt. Hacsak nem lát napvilágot valamilyen jelentősebb hír, akkor Geszti Pál, az ING devizakereskedője szerint nem valószínűsíthető komolyabb elmozdulás. A mai napon a legvalószínűbb forgatókönyv a további sávos mozgás, melynek során 265 és 267 között alakulhat az euró jegyzése. A dollár árfolyama sem változott jelentősen, a zöldhasút 212 forinton jegyezték.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!