A kedden hazánkkal gyengülő régiós devizák szerdán már nálunk jobban teljesítenek, igaz, érdemi sztori nélkül a dollár kis gyengülése mellett - mondta a Napinak Kolba Miklós, az ING devizapiaci üzletágának vezetője. A szakember a nap hátralevő részére a 276-279-es sávba várja a kereskedést. Mindeközben egy dollárért 188, míg egy svájci frankért 183,70 frankot kértek a bankközi devizapiacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!