Erősödhet a forint

Csütörtök reggel az eurót 279,13 forinton jegyezték vételi oldalon, ami kissé erősebb a szerdai késői 279,34 forintos eurónál. Egy svájci frankért 210,99 forintot adtak.
MTI-Eco, 2010. szeptember 23. csütörtök, 08:12
Fotó:

Miután a magyar deviza szerdán napközben, 278,10 forintos euróárfolyamon ötheti csúcsot ért el az euróval szemben, a forint csütörtökön is javulhat, a jó júliusi kiskereskedelmi adatok, a várható kedvező nemzetközi hangulat, és a gyenge dollár segítségével - írta elemzők véleményét idézve csütörtök reggel a Dow Jones hírügynökség.
A forint szerdán 0,13 százalékkal javult, a cseh korona 0,27 százalékkal erősödött, a lengyel zloty 0,34 százalékkal romlott az euróval szemben, a vártnál jóval nagyobb idei államháztartási hiányra elhangzott kormányzati előrejelzés miatt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK