A hétfő délutáni, Európa-szerte tapasztalt gyengülést az váltotta ki, hogy az S&P hitelminősítő rontotta az Egyesült Államok államadósságának kilátását.

Kedd reggel a svájci frankot 210,06 forinton jegyezték a hétfő esti 209,16 forint után. A dollár 188,16 forint volt, míg hétfőn este 188,30 forint. Száz japán jen 228,67 forintot ért a hétfői 228,06 forint után.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!